borde

intro rodo

Aquest 20 de setembre podreu trobar a totes les llibreries, el nou llibre de l’Emma Yarlett, Tinc un drac a casa! Un llibre que conté un nen, un drac, cinc cartes i la meitat d’un paraigües i que parla de la relació d’un nen amb un drac i de totes les coses que ha d’aprendre per cuidar-lo.

imagenOriginal (11) 

 

     Tinc un drac a casa!

       •       Pàgines: 30

       •       ISBN: 9788466144759

       •       Autora: Emma Yarlett

       •       Il·lustradora: Emma Yarlett

       •       Preu: 13,95€

sobre

 

 


Sinopsi:

L’Àlex ha trobat un drac al soterrani de casa seva i no sap què n’ha de fer. Què mengen els dracs? Se’ls ha de banyar? I si treu foc pels queixals? Com que és molt espavilat, ha fet totes aquestes preguntes a les persones adequades i ha rebut 5 cartes amb totes les explicacions. Però, realment una casa de mida “normal” és un bon lloc per tenir-hi un drac?

 foto emmanom emma

Emma Yarlett va estudiar il·lustració a la Universitat de Falmouth i es va graduar el 2011. Va començar a treballar en el seu primer llibre il·lustrat Sidney, Stella and the Moon mentre estudiava a la universitat.

És la creadora de la col·lecció Nibbles que ha venut més de mig milió de llibres a tot el món i ha rebut nombrosos premis i reconeixements.

També ha creat obres d’animació per la Waterstones Children’s Book Prize i és la guanyadora de l’English Associations Picture Book Prize.

Més informació aquí.

 

Estimat lector (Sí, t’ho dic a tu!),

L’Àlex ha trobat un DRAC A CASA seva i no sap què n’ha de fer!

LLEGEIX Les cartes i ajuda’l a descubrir-ho.

PERÒ VES AMB COMPTE!!!!

Els DRACS són PERILLOSOS…

O potser no?

borde