Tinc un drac a casa!

borde

intro rodo

Aquest 20 de setembre podreu trobar a totes les llibreries, el nou llibre de l’Emma Yarlett, Tinc un drac a casa! Un llibre que conté un nen, un drac, cinc cartes i la meitat d’un paraigües i que parla de la relació d’un nen amb un drac i de totes les coses que ha d’aprendre per cuidar-lo.

imagenOriginal (11)  

 

     Tinc un drac a casa!

       •       Pàgines: 30

       •       ISBN: 9788466144759

       •       Autora: Emma Yarlett

       •       Il·lustradora: Emma Yarlett

       •       Preu: 13,95€

sobre

 

 


Sinopsi:

L’Àlex ha trobat un drac al soterrani de casa seva i no sap què n’ha de fer. Què mengen els dracs? Se’ls ha de banyar? I si treu foc pels queixals? Com que és molt espavilat, ha fet totes aquestes preguntes a les persones adequades i ha rebut 5 cartes amb totes les explicacions. Però, realment una casa de mida “normal” és un bon lloc per tenir-hi un drac?

 foto emma nom emma

Emma Yarlett va estudiar il·lustració a la Universitat de Falmouth i es va graduar el 2011. Va començar a treballar en el seu primer llibre il·lustrat Sidney, Stella and the Moon mentre estudiava a la universitat.

És la creadora de la col·lecció Nibbles que ha venut més de mig milió de llibres a tot el món i ha rebut nombrosos premis i reconeixements.

També ha creat obres d’animació per la Waterstones Children’s Book Prize i és la guanyadora de l’English Associations Picture Book Prize.

Més informació aquí.

 

Estimat lector (Sí, t’ho dic a tu!),

L’Àlex ha trobat un DRAC A CASA seva i no sap què n’ha de fer!

LLEGEIX Les cartes i ajuda’l a descubrir-ho.

PERÒ VES AMB COMPTE!!!!

Els DRACS són PERILLOSOS…

O potser no?

borde

 

 

Etiquetes: , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.