Ja s’acosta el Nadal i, aquest any, us portem un sac ple de llibres fascinants que faran que els petits de la casa no es puguin desenganxar de les seves pàgines.

Cada persona té els seus interessos i les seves inquietuds, per aquest motiu, el que pretenem és fer un tomb entre alguns dels llibres del nostre catàleg que podeu trobar a les llibreries.

 

Barrija-Barreja: Animals entremaliats

Amb aquest llibre, els més petits de la casa, podran conèixer els noms dels animals, però també podran barrejar les solapes i crear-ne de molt divertits: cap de cocodril i potes de xai, cap de vaca i potes d’hipopòtam….

Podreu veure que si es barregen les SOLAPES, es fan COMBINACIONS esbojarrades!

Què faríem si trobéssim un drac a casa nostra? Això és el que li passa al protagonista d’aquesta història.

 

Tinc un drac a casa!

L’Àlex ha trobat un drac al soterrani de casa seva i no sap què n’ha de fer. Què mengen, els dracs? Se’ls ha de banyar? I si treu foc pels queixals? Com que és molt espavilat, ha fet totes aquestes preguntes a les persones adequades i ha rebut 5 cartes amb totes les explicacions. Ara bé, realment una casa de mida “normal” és un lloc per tenir-hi un drac?

Pels pares i mares que els agrada treballar les emocions, valors, intel·ligències… amb els seus fills, tenim una novetat de l’autora Begoña Ibarrola, titulat Contes per aprendre a conviure.

 

Els valors socials i morals són la base per viure en comunitat i relacionar-nos amb els altres. Si vols ajudar els teus fills a desenvolupar-los, en aquest llibre de la psicòloga Begoña Ibarrola hi trobaràs 20 contes que parlen de 10 valors diferents, amb propostes d’activitats amb pautes molt senzilles per treballar-los. Els infants s’ho passaran d’allò més bé amb els personatges dels contes, que són uns animals i un nen guaraní que s’ha perdut a la selva. Tots junts s’enfronten a problemes mentre aprenen a conviure i a respectar la diversitat.

Pels amants de les històries i els animals tenim un llibre que treballa els dos temes.

 

Un món ple d’històries d’animals consisteix en 50 contes, mites i llegendes d’amials d’arreu del món. El búfal i l’Ala d’Àliga de Amèrica del nord, Els deu petits estruços d’Àfrica, En Nanaue, el noi tauró d’Austràlia i Oceania,… 50 contes que faran que els petits descobreixin llegendes d’altres indrets!

Pels més cinèfils també tenim les pel·lícules que van fascinar a tothom, convertides en àlbum per a tota la família.

 

Us presentem el llibre E.T. l’extraterrestre, que és un petit ésser d’un altre planeta quees queda abandonat a la Terra. Està sol i atemorit, però coneixerà l’Eliott, un nen que l’amaga a casa seva, i els seus amics. Tots plegats buscaran la manera d’ajudar el petit extraterrestre i fer que pugui tornar a casa seva.

Per últim, us presentem dos llibres de coneixement que no us deixaran indiferents, L’aeroport amb moviment i Il·luminatles.

Per què vola un avió? Un llibre en moviment per descobrir la increïble aventura de l’aviació.

Un llibre fascinant amb visors de colors per descobrir les meravelles naturals i culturals dels països del món.

Esperem que passeu un nadal ple de lectura i ple d’emocions.

Bones festes!

Més informació a www.cruilla.cat i literaturasm.com