Volem donar la benvinguda al nou any amb noves històries i il·lusions pels més petits ( i no tant petits) de la casa. Per això, portem la maleta carregada de llibres que s’adapten a tots els gustos, inquietuds i interessos dels nostres lectors. Doneu un cop d’ull a les novetats que us esperen a la llibreria. Us les perdreu?

Pels més menuts presentem dos llibres perquè aprenguin a treballar les emocions, els primers hàbits i millorin la seva capacitat cognitiva.

Un llibre (cartoné)

Versió petita i amb pàgines de cartró del clàssic d’Hervé Tullet adaptat a les mans més petites! És un llibre i un joc de màgia i, sobretot una font inesgotable de rialles. Cercles vermells, grocs i blaus es desdobleguen, canvien de lloc, es col·loquen en fila, creixen… Quin nen curiós pot resistir-se a aquest repte?

 

101 petons de bona nit

Abans d’anar-se’n a dormir, el Pollet vol fer un petó ben dolç de bona nit a tots els seus amics. N’hi haurà per a tothom, des del lleó fins a l’eriçó passant per la girafa i el cocodril. Però al Pollet, qui li farà el petó de bona nit?

 

 

Pels no tant petits de la casa, tornen les avetures esbojarrades, en versió rústica, del superheroi més peculiar i carismàtic de l’actualitat, el Capità Calçotets!

El Capità Calçotets i el combat cruent amb l’hominoide mucoide (II) Els Mocorobots Ridículs

Després de lluitar amb l’hominoide mucoide, en Jordi i l’Oriol han de vèncer uns sinistres personatges fets de mocs que volen destruir la Terra.

 

El Capità Calçotets i el caos còsmic de la Comuna Lila

En Jordi i l’Oriol, amb l’ajuda del Capità Calçotets, viatgen en el temps gràcies als poders d’un lavabo inquietant: la Comuna Lila!

 

Pels més intrèpids i viatgers, tenim una nova aventura d’Els Forasters del temps. T’imagines que una terrible tempesta et porta al Cretaci just abans d’una terrorífica erupció volcànica? Doncs això és el que els ha passat als Vallbona. Envoltats de tota mena de dinosaures depredadors i amb poca paciència, hauran de seguir les ordres d’un vell sonat per trobar una pedra màgica abans de poder tornar a casa. Ho aconseguiran? Acompanya’ls en aquesta nova i trepidant aventura!

Els Forasters del Temps 6: L’aventura dels Vallbona entre dinosaures

Segur que moltes vegades t’hauria agradat ficar-te dins d’un llibre i viure una aventura amb els personatges, oi?  Doncs ara tens l’oportunitat de fer-ho! En aquest llibre hi trobaràs unes ulleres de realitat virtual amb les quals podràs viatjar en el temps amb els Vallbona. Aquí teniu les instruccions:

  • Munta les ulleres, llegeix els advertiments que s’hi inclouen i fes-ne cas.
  • Escaneja amb el mòbil el codi QR que hi ha dins del llibre.
  • Descarrega l’aplicació a la qual et portarà el codi.
  • Inicia l’aplicació.
  • Situa el mòbil dintre de les ulleres i posa-te-les.
  • I… comença el viatge!

Tornen les Princeses Drac amb un nou relat d’aventures i fantasia! Aquesta vegada, les Princeses Drac tenen un petit problema… que potser no és tan petit! El dragonet negre, la mascota d’en Rosko és un monstre rabiós! Només es calma quan la Bamba canta. I això encara és pitjor! Sort que topen amb una domadora que diu que sap amansir tots els animals…

Princeses Drac: El príncep de les Bèsties

T’has preguntat mai com acabaria el conte de la bella dorment si no hagués rebut mai el petó del príncep? O t’has imaginat mai a la cigala i la formiga convivint junts? Doncs això és el que proposa la nova col·lecció de Contes del dret i del reves! Si el poses del dret, llegiràs el conte tradicional. I, si el poses del revés, una altra versió de la història.

La formiga i la cigala /  La cigala i la formiga

La bella dorment/ La bella i la bruixa dorments

Si t’agraden els misteris i l’intriga, no et perdis l’edició en rústica del llibre guanyador del premi El vaixell de vapor de l’any passat, Jo, en Watson i l’armari de la Jacqueline.  Ajuda a la Isolda i en Watson a retornar unes fotos antigues al seu propietari misteriós. Comença la investigació!

 Jo, en Watson i l’armari de la Jacqueline

Pel que fa a la literatura juvenil, us presentem l’edició de butxaca de l’exitosa saga de les Cròniques de la Torre. Una aventura de mags, traïcions i amor més enllà de la mort que no deixarà indiferent als amants de la fantasia!

Cròniques de la torre 1:
La vall
dels llops

Cròniques de la torre 2:
La maledicció del Mestre

També estrenem Societat Kyoto, el nou llibre de l’autora Flavia Company. Una novel·la pels que creuen en els valors personals i volen aprofundir en l’autoconeixement i autoestima. Ningú no sap del cert qui és ni com és el gran mestre Li Po. Però corre el rumor que busca joves per ampliar la societat Kyoto. I si tu fossis un dels escollits?

Societat Kyoto

Esperem que gaudiu molt de les nostres lectures! Més informació a www.cruilla.cat i literaturasm.com!