Les aventures animades del Capità Calçotets estrenen la seva 2a temporada!

Ets fan de les esbojarrades aventures del Capità Calçotets? Llavors t’alegrarà saber que ja pots veure a Netflix la segona temporada de les increïbles històries del Capità Calçotets, la sèrie d’animació creada per Dreamworks que es basa en la col·lecció de llibres de Dav Pilkey.

La col·lecció gira entorn a dos amics, en Jordi i l’Oriol, a qui els agrada dibuixar historietes. Com a entreteniment, creen un personatge, el Capità Calçotets, que accidentalment es converteix en un personatge real quan en Jordi i l’Oriol hipnotitzen el director de la seva escola.

La sèrie, dirigida per Todd Grimes, està recomanada a partir de 7 anys i ha tingut una gran acollida entre el públic infantil. A més, va aconseguir una nominació als Annie Awards de l’Associació Internacional d’Animació de Los Angeles a la Millor Edició en una sèrie animada de televisió.

No és la primera vegada que les bromes d’en Jordi i l’Oriol fan el salt de les pàgines d’un llibre a la pantalla. Segur que recordes Capità Calçotets. La seva primera pel·liculassa, que va revolucionar les sales de cinema amb motiu del 20è aniversari de la publicació de la seva primera història (1997-2017).

Descobreix tota la col·lecció!

 

Etiquetes: , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.