Ets fan de les esbojarrades aventures del Capità Calçotets? Llavors t’alegrarà saber que ja pots veure a Netflix la segona temporada de les increïbles històries del Capità Calçotets, la sèrie d’animació creada per Dreamworks que es basa en la col·lecció de llibres de Dav Pilkey.

La col·lecció gira entorn a dos amics, en Jordi i l’Oriol, a qui els agrada dibuixar historietes. Com a entreteniment, creen un personatge, el Capità Calçotets, que accidentalment es converteix en un personatge real quan en Jordi i l’Oriol hipnotitzen el director de la seva escola.

La sèrie, dirigida per Todd Grimes, està recomanada a partir de 7 anys i ha tingut una gran acollida entre el públic infantil. A més, va aconseguir una nominació als Annie Awards de l’Associació Internacional d’Animació de Los Angeles a la Millor Edició en una sèrie animada de televisió.

No és la primera vegada que les bromes d’en Jordi i l’Oriol fan el salt de les pàgines d’un llibre a la pantalla. Segur que recordes Capità Calçotets. La seva primera pel·liculassa, que va revolucionar les sales de cinema amb motiu del 20è aniversari de la publicació de la seva primera història (1997-2017).

Descobreix tota la col·lecció!