El concurs és en motiu de la publicació del nou llibre de l’autora Flavia Company, Societat Kyoto! Des d’avui mateix ja el teniu disponible a la vostre llibreria!

Calendari

Del 14 de març al 12 d’abril. La promoció comença el dia 14 de març de 2019 a les 10:00 h i finalitza el 12 d’abril de 2019 a les 23:59 h

Com pots participar? És molt fàcil!

Fes clic aquí i resol algun dels Koan que apareixen en el llibre Societat Kyoto, en un màxim de 280 caràcters, afegint el Hashtag #societatKyoto i mencionant a @Cruilla_Lit i a @FlaviaCompany

Que es un Koan?

Un koan és, en la tradició zen, un problema que el mestre planteja al novici per comprovar els seus progressos. Moltes vegades el koan sembla un problema absurd, il·lògic o banal. Per resoldre’l el novici ha de deslligar-se del pensament racional i augmentar el seu nivell de consciència per endevinar allò que en realitat li està preguntant el mestre, que transcendeix al sentit literal de les paraules.

Ex: Un monjo li va preguntar a Kegon: “Com torna un il·luminat al món ordinari?”. Kegon va respondre: “Un mirall trencat mai torna a reflectir; les flors caigudes mai tornen a les velles branques”.

Premi:

Les dues publicacions amb més retweets seran premiades amb un Smartbox: “Sabors de Japó” que inclou 1 sopar/dinar per a 2 persones a escollir entre 30 restaurants de menjar japonès.

 

Anunci del guanyador:

El dia 15 d’abril estigueu atents al Twitter perquè l’escriptora Flavia Company anunciarà els guanyadors en el seu perfil de Twitter! Molta sort!

Les bases legals les podeu consultar aquí

Societat Kyoto 

  

Flavia Company és escriptora, música, iogui, periodista i viatgera. Durant la publicació d’aquest llibre, portarà mesos fent la volta al món i, justament, haurà arribat a l’illa japonesa d’Okinawa, al mar de la Xina. A Cruïlla ha publicat, per als lectors joves, No em ratllis, Al teu rotllo i Dona-hi la volta, i també El llibre de les preguntes, obres en les quals ja treu el nas el gran savi Li Po