Ha arribat la primavera! I amb ella, les nostres novetats d’aquest mes. No us perdeu el retorn del millor equip de futbol del món, Els Futbolíssims! El poble s’ha inundat, i el més misteriós és que no paren d’aparèixer calaveres entre el fang. L’alcalde i la policia estan pensant en desallotjar el poble i mentrestant, al Pla de Dalt es preparen per un partit molt important contra el Green Thunder: la Copa Intercentres.


Pels amants de la muntanya, estrenem Everest. Un fascinant llibre per coneixer el cor de l’Himàlaia, saber els orígens i les llegendes de la muntanya, descobrir la fauna i la flora dels seus impressionants vessants i conèixer la gent que hi viu a prop i també aquells que n’han volgut coronar el cim.

Esperem que gaudiu molt de les nostres lectures! Més informació a www.cruilla.cat i literaturasm.com!