La Caputxeta Vermella/El llobató Vermell

Llibre amb dos contes diferents. Si el poses del dret, llegiràs el conte clàssic de la Caputxeta Vermella. I, si el poses del revés, la versió del Llobató Vermell.

Llibres de la mateixa col·lecció:

Princeses Drac 9. La comtessa Xucla-Sang

Quan les Princeses Drac van a buscar la mare dels dos dragonets, es troben que ha desaparegut. Aleshores segueixen un rastre que els porta a la mansió de la comtessa Xucla-Sang, que no només ha segrestat la dragona sinó que ha convertit en vampirs tots els habitants de la comarca.

Llibres de la mateixa col·lecció:

Cosins SA 2. L’enigma del pont del Naranjo

Segona aventura dels Cosins, SA, la millor agència de detectius del món. Els cinc cosins s’han tornat a reunir per passar les vacances. S’ho passen molt bé junts! Però quan arriben descobreixen que hi ha hagut un robatori de xais molt misteriós. I un bosc ple de pedres brillants. I unes marques estranyes que han aparegut als edificis del poble. Fins i tot hi ha fotos que canvien d’un dia per l’altre! Quins misteris hauran de resoldre en aquest nou cas?

Llibres de la mateixa col·lecció:

Esperem que gaudiu molt de les nostres lectures! Més informació a www.cruilla.cat i literaturasm.com!