El futbol és un dels esports més populars del món, amb milions de persones que el practiquen en els cinc continents i que animen el seu equip favorit durant tot l’any. Alguna vegada t’has preguntat on va començar a jugar-se? O podries anomenar les estrelles més brillants de la seva història? Avui et proposem demostrar que, com a bon futbolíssim, ets qui més en sap de la història del futbol. T’atreveixes a enfrontar-te al nostre qüestionari? Endavant!

Segur que ja coneixes Els Futbolíssims, però si no és així, et convidem a descobrir les seves aventures, plenes de misteri i humor:

Esperem que gaudiu molt de les nostres lectures! Més informació a www.cruilla.cat i literaturasm.com!

Vols ser el primer en descobrir les nostres novetats abans que arribin a la llibreria? Subscriu-re’t a la nostra newsletter!