La Cañada de Melilla (Espanya) és un barri que rep molt poca atenció de l’administració i la societat. Famílies, nenes, nens, joves i escola s’han ajuntat per canviar-ho i promoure el desenvolupament educatiu i comunitari del barri. 

Tots ells , liderats, fonamentalment, per les dones que formen part de la “Asociación de madres y padres del CEIP León Solá”, s’impliquen per fer de la seva comunitat un espai de protecció i desenvolupament de la infància a través d’activitats artístiques culturals.

Cañada Viva va néixer com una necessitat percebuda i demandada i el seu objectiu és generar, en aquesta comunitat, un espai per al desenvolupament comunitari, autònom i acompanyat a través de projectes de salut, de lectura, d’igualtat, concerts, una batucada…

Aquestes iniciatives uneixen la vessant social, la cultural, l’educativa, l’escola, el barri i la família i constitueixen el eix transformador del dia a dia del barri. Les persones que hi estan implicades aconsegueixen canviar l’estigma i les idees generades a la resta de la comunitat sobre el barri i els nens de la Cañada.

La Fundación SM és un col·laborador estratègic del projecte. Inspira i ajuda a la transformació comunitària del barri acompanyant les persones, contribuint a connectar organitzacions i sensibilitats, amb experts especialistes en les diverses àrees de desenvolupament contemplades com a eix clau d’acció i de generació de xarxes.

#RegalaEducació

Cada aportació compta. Gràcies a tu podem aconseguir que molts nens i joves gaudeixin de l’escola com a espai privilegiat de diàleg, trobades i confiança.

Aquest any, afegeix a la cistella de la compra un d’aquests productes solidaris dissenyats per Javier Aramburu i participa en la realització dels projectes educatius que la Fundación SM desenvolupa en nou països d’Iberoamèrica. Aquest any, #RegalaEducació amb #12Mesos12Projectes.

Quadern il·lustrat Fundación SM
Quadern il·lustrat Fundación SM
Bloc de notes Fundación SM
Bloc de notes Fundación SM
Agenda solidària Fundació SM 2019
Agenda solidària Fundació SM 2019
Bossa ecològica 2019
Bossa ecològica 2019