L’estiu és temps per evadir-se i desconectar de la rutina. Tot i això, també és una época ideal per fomentar la lectura als nens i nenes.  Descobreix les novetats literàries infantils més refrescants d’aquest estiu!

Per lectors de 0 a 2 anys

Torna en Pep amb espectaculars solapes i figures amb moviment perquè els infants aprenguin nous conceptes i gaudeixin amb les aventures del seu pollet preferit.

Vols que els teus nens aprenguin anglès llegint? Estrenem NOVA COL·LECCIÓ de llibres bilingües perquè els més petits de la casa memoritzin els colors i els números en anglès amb l’ajuda d’en Bill, un conill molt simpàtic i curiós.

Mira, mira… quina NOVA COL·LECCIÓ per reconèixer en primera persona les experiències i les descobertes de l’entorn més proper del menut!

Per lectors de 3 a 5 anys

Un món per descobrir és una NOVA COL·LECCIÓ amb peces mòbils i de fàcil manipulació perquè els infants puguin conèixer l’entorn que els envolta i comencin a desenvolupar la seva motricitat fina.

Què? Qui? On? és una col·lecció de llibres amb solapes i il·lustracions divertides per respondre preguntes senzilles i trobar parelles.

Per lectors de 6 a 12 anys

Arriba un nou misteri pels Cosins, SA. Noves aventures i més intriga per la millor agència de detectius del món!

Els Futbolíssims, en aquesta nova aventura, no només hauran de fer uns partits impecables, sinó que també hauran de dur a terme una missió molt esgarrifosa: perseguir un home llop!

Ja tenim aquí dos nous títols de la penya més aventurera de totes: La Penya del Tigres! Acompanya a la Virgi, en Pau i en Lluc i ajuda’ls a resoldre tots els enigmes.

Subscriu-te a la nostra newsletter!

Vols ser el primer en descobrir les nostres novetats abans que arribin a la llibreria? Subscriu-re’t a la nostra newsletter!

Esperem que gaudiu molt de les nostres lectures! Més informació a www.cruilla.cat i literaturasm.com!

Tornar a la pàgina principal