Què millor que un bon conte per compartir i apendre amb els nostres fills? Ara que ja hem tornat a l’escola i a la rutina, no disposem de tot el temps que desitjeriem per gaudir en familia. No obstant, sempre podem trobar una bona estona per llegir amb els més petits de la casa. Descobreix les nostres novetats en llibres infantils que t’esperen a les llibreries!

Per lectors de 0 a 2 anys

A la banyera! Tornen em Pep i la Mila en un llibre de plàstic i de petites dimensions per mirar a la banyera.

Per lectors de 3 a 5 anys

Com anaven equipats els cavallers? Qui eren en realitat els pirates? Un col·lecció de llibres amb solapes, rodetes i desplegables per conèixer a fons la vida en un castell medieval i en un vaixell pirata.

Saps per que tenen banya, els unicorns? En aquesta historia ho descobriras!

Un nou llibre, de la col·lecció Digues on és, amb grans solapes per buscar tot el que es pot trobar en una escola.

Si et pensaves que els unicorns eren només producte de la imaginació, potser t’equivocaves. En aquesta guia magníficament il·lustrada descobrirás el món que els envolta.

Per lectors de 6 a 12 anys

L’estiu arriba al final i s’han d’acabar les aventures esbojarrades de les Princeses Drac. Es que no estava previst és que també, a més a més, de les vacances i leaventures, s’acabés la màgia. Com s’ho faran les quatres amigues per sortir-se’n, en la seva última aventura?

Estrenem noves edicions de la col·lecció d’El Vaixell de Vapor. Torna a viure o descobreix aquestes fantàstiques aventures:

Subscriu-te a la nostra newsletter!

Vols rebre els nostres continguts directament al teu correu? Subscriu-te a la nostra newsletter!

Esperem que gaudiu molt de les nostres lectures! Més informació a www.cruilla.cat i literaturasm.com!

Tornar a la pàgina principal.