De 0 a 2 anys

A la banyera! Tornen em Pep i la Mila en un llibre de plàstic i de petites dimensions per mirar a la banyera.

De 3 a 5 anys

Una mosca per a la granota, un plàtan per al mico, un peix per al pelicà… Un llibre amb solapes, peces mòbils i elements de tacte, per ajudar els xefs de la jungla a trobar el millor menjar per a cada animal.

Descobreix Il·luminapor, un llibre fascinant amb visors de colors per viatjar per tot el món i descobrir els llocs considerats més terrorífics i fantasmagòrics amb les seves històries i llegendes horripilants.

Un món per descobrir és una col·lecció amb peces mòbils per aprendre coses sobre les cries dels animals i les obres i les màquines i per desenvolupar la motricitat fina.

Munta i desmunta és una col·lecció amb elements per muntar, per conèixer bé els dinosaures i els animals de la granja i jugar-hi.

El Bèstia ha organitzat un banquet per compartir el sopar amb tots els seus amics però, a mesura que passa el temps, el Bèstia va veient que el sopar no és com ell es pensava…  Un llibre amb cartes per descobrir un munt de monstres encantadors i, a la vegada, molt fastigosos!

La felicitat és un estat d’harmonia i plenitud interior. Si voleu ajudar els vostres fills a assolir-lo, en aquest llibre trobareu moltes pistes per fer-ho.

De 6 a 12 anys

La col·lecció Pop Clàssics ens porta clàssics del cinema com Sol a casa i Karate Kid convertits en àlbums per a tota la família.

Subscriu-te a la nostra newsletter!

Vols rebre els nostres continguts directament al teu correu? Subscriu-te a la nostra newsletter!

Esperem que gaudiu molt de les nostres lectures! Més informació a www.cruilla.cat i literaturasm.com!

Tornar a la pàgina principal.