Nens i nenes realitzan activitat programa CANAT

La Fundación SM ha creat 12 projectes que tindran continuïtat al llarg del 2019. Un cada mes. Tots ells tenen com a objectiu fer que molts nens i joves tinguin accés a una educació de qualitat: Escriure com a lectors, Dreamers, Integració Social de Joves Desvinculats de Grups Armats, Enfortiment dels Pobles Indígenes… Descobreix aquí tots els projectes.

  • Programa: CANAT.
  • Dirigit a: Menors i joves.
  • Lloc: Piura (Perú).
  • Aliats: Companyia de Jesús

CANAT és una institució civil sense ànims de lucre promoguda per la Companyia de Jesús, compromesa amb el desenvolupament integral dels nens/es i adolescents treballadors a Piura (cuitat situada al nord del Perú).

Aquesta institució proporciona una formació laboral per a millorar les potencialitats i expectatives professionals dels adolescents a través d’una formació integral i inclusiva. Promou el desenvolupament de les seves habilitats i destreses i la pràctica de valors ètics i cívics a partir de les seves pròpies expectatives, experiències i la seva participació directa amb la institució. Amb els nens es treballa des de l’oci i el temps lliure, i també el suport a les famílies.

Vols col·laborar en aquest projecte? 

Cada aportació compta. Gràcies a tu podem aconseguir que molts nens i joves gaudeixin de l’escola com a espai privilegiat de diàleg, trobades i confiança.

Aquest any, afegeix a la cistella de la compra un d’aquests productes solidaris dissenyats per Javier Aramburu i participa en la realització dels projectes educatius que la Fundación SM desenvolupa en 9 països d’Iberoamèrica. Aquest any, #RegalaEducació amb #12Mesos12Projectes.

Subscriu-te a la nostra newsletter!

Vols rebre els nostres continguts directament al teu correu? Subscriu-te a la nostra newsletter!

Esperem que gaudiu molt de les nostres lectures! Més informació a www.cruilla.cat i literaturasm.com!

Tornar a la pàgina principal.