Alguna vegada t’has preguntat com vivien les civilitzacions antigament, quina roba portaven o quins objectes tenien? L’arqueologia es dedica a la investigació de tot això, realitzant excavacions per estudiar el passat mitjançant restes d’ossos, teixits, eines o ceràmica.

Els arqueòlegs treballen en excavacions desenterrant les runes antigues mitjançant la remoció de la terra. En la runa han arribat a trobar coses fascinants com ossos de dinosaures, fòssils, estàtues, sarcòfags i fins i tot càmeres secretes. Tot això ho troben gràcies a un minuciós treball i a la utilització d’eines com les piques, que serveixen per rascar i desenterrar objectes. També són necessari utensilis de dibuix o càmeres fotogràfiques per documentar-ho tot.

T’agradaria viure aventures arqueològiques?

Subscriu-te a la nostra newsletter!

Vols rebre els nostres continguts directament al teu correu? Subscriu-te a la nostra newsletter!

Més informació a cruilla.cat

Tornar a la pàgina principal.