Els monstres no fan tanta por si els dibuixem nosaltres, veritat? T’atreveixes a dibuixar un monstre?

Compartim diferents tipus de treballs manuals per dibuixar i crear monstres a casa utilitzant material molt senzill com: cartolines, capses de cartó, plats d’un sol ús o rotllos de paper higiènic.

Et sumes a l’aventura?

Manualitats senzilles per crear monstres!

Monstres amb plastilina:És fàcil modelar i crear cossos de monstres amb aquest material. Prepara un parell de boles o quadrats, com a tu t’agradi i amb un altre tros de plastilina pots fer els ulls, la cua, els braços… Pots ser creatiu i utilitzar plastilina de diferents colors.

Monstres de cartó: Amb caixes que trobis per casa (caixes de mocadors, de sabates…) pots fer uns monstres molt divertits. Has de tallar un rectangle a la caixa perquè després sigui la boca. Fes uns ullals amb paper o cartolina i colca’ls a la boca. No oblidis afegir uns ulls! Pots fer-los amb cotó o amb una caixa d’ous. Decora el teu monstre com a tu t’agradi: amb línies, marques, cercles…

Monstres amb rotllos de paper higiènic: Amb rotllos del paper higiènic es poden crear uns mosntres molt divertits. Tots els que vulguis i com vulguis. Pinta el rotllo amb pintura i una vegada pintat, amb llana, cartolina o retoladors crea els ulls, les dents… Posa-li molts ulls perquè sigui mes divertit i amb llana es pot afegir pèl de diferents colors.

Llums i ombres: Més senzill encara, prepara una veu tenebrosa, i greu. En una habitació on estigui tot a les fosques projectes l’ombra del teu cos o la teva mà amb una llanterna o amb la llanterna dels telèfons mòbils, mou-te davant de la llum i projecta en la paret d’ombra. Mou els braços i prepara’t per espantar!