Sou fans dels Forasters del Temps i Els Futbolíssims? Si la resposta és sí… heu de participar en el nostre repte dels Vallbona! Podreu guanyar un exemplar del crossover L’aventura dels Vallbona amb els inventors del futbol.

Per participar

Teniu traça fent tocs amb la pilota? I disfressant-vos? Segur que en teniu molta! Per participar en aquest repte haureu de gravar-vos fent tocs a una pilota disfressats com en qualsevol de les èpoques a les quals hagin viatjat Els Forasters del Temps. Quants tocs podreu fer vestits de romans, de vaquers o d’egipcis?

Sempre amb el permís dels vostres pares o tutors, pugeu el vídeo a Instagram i seguiu-nos i etiqueteu-nos a @llegircruilla.

Entre tots els nens d’entre 6 i 12 anys que participin sortejarem 5 exemplars del crossover dels Forasters del Temps i Els Futbolíssims: L’aventura dels Vallbona amb els inventors del futbol.

Podeu llegir les bases aquí. Podeu participar fins al 3 de juny!