Vols crear la teva pròpia història però no saps com? T’ajudem! Els elements que has de tenir en compte i no poden faltar són els següents:

Títol del conte: Tria un nom creatiu que cridi l’atenció i que resumeixi de que va el teu conte, o… prefereixes mantenir el misteri? Tu tries!

Els personatges: Qui o qui són els protagonistes del teu conte? Vols incloure animals, robots…? El que tu vulguis, és la teva història. I no oblidis incloure els personatges secundaris.

Nus de la història: A quin problema o aventura s’enfronten els personatges de la teva història? Quina és la dificultat a la qual s’enfronten?

Solució: Com resolen el problema? No t’oblidis d’incloure el desenllaç de la teva història i com s’aconsegueix el final del conflicte.

Moralitat: Què ha ajudat els protagonistes a aconseguir resoldre el conflicte? Et donem algunes idees: el treball en equip, l’amabilitat, el positivisme o tenir en compte als altres poden ser algunes de les reflexions del teu conte. No hi ha millor historia que aquella que ens ensenya alguna cosa.

I perquè resulti més fàcil crear la teva pròpia història, et compartim el següent quadre que hauràs d’anar completant amb tots aquests elements. Què no falti la imaginació i la diversió!