Una nova col·lecció escrita per Llanos Campos Martínez i il·lustrada per María Simavilla.

El primer llibre es titula “La veu dins la paret”, i comença presentant-nos a la Valentina, una nena molt espavilada que sempre ho vol saber tot. Avui s’ha entestat a saber el nom de l’ocell que al matí se li ha aturat al costat. Aquest fet aparentment insignificant té conseqüències inimaginables, ja que la porta, a ella i als seus amics Tashi i Hèctor, al Gran Teatre Barona, on diuen que hi ha un fantasma. I allà s’adonen que en aquell edifici abandonat s’amaga el misteri que durant anys ha enfosquit la vida de la ciutat de Chassburg.

Al setembre sortirà el segon llibre “El circ abominable”. El dia que el Circ de les Meravelles i les Abominacions arriba a Chassburg, la Valentina es posa molt contenta: per fi l’Hèctor, en Tashi i ella veuran un espectacle de debò! Però, el que havia de ser una entretinguda tarda de circ s’acaba convertint en una aventura plena de perills, segrestos, màgia i fugides… I encara hi ha qui diu que a Chassburg no hi passa mai res!

A la venda a partir del 17 setembre