El Petit Príncep és l’obra més famosa del francès Antoine de Saint-Exupéry i una de les més venudes de la història. Aquest llibre d’aventures amb reflexions filosòfiques i múltiples lliçons vitals ,ha volgut fascinar a lectors de totes les edats. Per això, avui et presentem una de les nostres novetats més destacades de l’any: Petit Príncep, on ets?

Petit Príncep, on ets? és una versió per a nens d’entre 0-2 anys. Es tracta d’un llibre curt amb pàgines de cartó i solapes de feltre que conté senzilles preguntes i respostes. Així, el nen podrà divertir-se trobant al Petit príncep en cada pàgina.

Què aprendran els nens?

Aquest llibre és una opció genial per al creixement físic i mental dels nens de 0 a 2 anys d’edat. Cadascuna de les pàgines proposarà un repte diferent per al lector que estimularà i ajudarà al desenvolupament personal dels nens:

  • Exercici visual per a identificar les formes i colors de les il·lustracions.
  • Estimulació tàctil a través de cadascuna de les solapes de feltre.
  • Millora de la capacitat d’atenció quan hagin de buscar i trobar al Petit príncep.
  • Manipulació i motricitat: les pàgines de cartó fan que es tracti d’un llibre fàcilment manipulable, de manera que seran capaços d’interactuar de manera autònoma amb el contingut.

Et recomanem…

Petit Príncep, on ets? és una gran oportunitat per al primer contacte dels petits amb un llibre divertit que, a més, els permeti conèixer al protagonista d’un dels clàssics de la literatura. Per això, aquest llibre és també una de les nostres recomanacions de literatura infantil per a nens de 0-2 anys.

I per a aquells que són una mica més majors, també recomanem La història del Petit príncep per a nens de 3-5 anys. Aquest títol conté les aquarel·les originals d’El Petit Príncep i els paisatges més coneguts de l’obra de Saint-Exupéry. Sens dubte, un encert segur per als nens que estan començant a desenvolupar el gust per la lectura.