Ja arriba Nadal i per aquest motiu des de Cruïlla volem recomanar-vos diferents llibres per als més petits i grans de la casa!

0 – 2 anys

Bona nit, Pep & Mila

En Pep i la Mila s’adonen que ja és de nit: recullen les seves coses, fan un mos i un got de llet, passen pel bany, es posen el pijama… i quan ja són al llit, es diuen bona nit!

100 petons de bona nit

Un llibre dolç i ple de petons per abans d’anar al llit.

Abans d’anar-se’n a dormir, el Pollet vol fer un petó ben dolç de bona nit a tots els seus amics. N’hi haurà per a tothom, des del lleó fins a l’eriçó passant per la girafa i el cocodril.

3 – 5 anys

Una carta pel Pare Noel

Ajudeu-me! Tinc una emergència nadalenca! Acabo de rebre una carta d’una nena que es diu Paula, però no puc llegir el que em demana per Nadal! Hauré de demanar ajuda a tots els meus amics i col·laboradors. Si no trobo el regal perfecte, serà una catàstrofe!

Caga, tió!

Al Pol li fa vergonya cantar la cançó del tió davant dels seus companys de la classe. Seguint els consells del seu germà, en lloc d’assajar la cançó, s’estrena a clavar cops a tort i a dret per poder estomacar fort el tió i que així li cagui moltes coses. Però el tió només fa cas quan li canta la cançó, i els cops de pal només són per seguir el ritme com cal.

El Pol queda molt sorprès quan veu que no li ha cagat res… haurà de cantar la cançó per aconseguir-ho?

La carta als Reis

Cada vegada que el Roger escriu una carta als reis de l’Orient, n’hi passa alguna i mai no pot fer-la arribar al patge reial. Com s’ho farà per poder demanar la pila de coses que té pensades?

6 – 12 anys

Un any ple d’històries 

Què li va prometre la princesa a la granota? Per què  a la Lluna sembla que hi hagi una llebre? Quina és la historia de fantasmes més curta del món?

Aquesta recopilació de 52 contes, faules, mites i llegendes et farà viatjar per tots els racons del món, celebrant un any ple d’històries.

Sol a casa 

El Kevin està fart de la seva família i voldria que desapareguessin. Però quan realment es queda sol a casa… la vida se li complica. Per sort, és un noiet enginyós i se’n surt la mar de bé.

Juvenil

Canelons freds 

La Didi i la Montsi són dues adolescents que se les empesquen per entomar amb humor la vida quotidiana, la difícil relació amb els companys de classe, les dèries dels professors i els conflictes familiars.