La col·lecció Digues on és escrita per Thierry Laval ensenya als petits de casa què és l’escola, la natura, quins són els cinc continents, els animals i moltes coses més!

El més divertit és que hi ha dues mides, el gran i el petit!

A continuació us els expliquem 😊:

Col·lecció de llibres petits:

1. Digues on és

En aquest primer llibre podràs aprendre el vocabulari sobre el mar, el cel, la muntanya, el camp i la ciutat.

2. DOE. La natura

La natura és molt àmplia i per conèixer les plantes, animals de la muntanya, el bosc, el camp i la costa has d’estar ben atent. En aquests llibre hauràs de triar una planta o un animal de la solapa i després buscar-lo a doble pàgina interior, enmig de tots els altres.

3. DOE. Mons imaginaris

Vols aprendre vocabulari sobre els personatges de la mitologia, els contes i les faules, les llegendes i la ciència-ficció? Aquest és el teu llibre!

4. DOE. L’escola

Un llibre amb solapes per veure com és una escola, què hi ha, quines activitats s’hi fan, tot relacionant elements dibuixats amb grans escenes.

Col·lecció de llibres gegants:

5. DOE gegant. La prehistòria

Sis dobles pàgines il·lustrades on podràs trobar diversos aspectes de la prehistòria: els primers homínids, l’edat de gel, la caça, l’agricultura, les pintures rupestres… I unes solapes amb petites imatges per buscar.

6. DOE gegant. Els animals

Aquest cop aprendràs com són i on viuen els animals de tot el món: de la selva, del mar, dels pols… Hauràs de triar un dels animals de la doble pàgina interior i després buscar-lo a la solapa, enmig de tots els altres!

7. DOE gegant. Els dinosaures

Com eren els dinosaures? En quin entorn i època van viure? Per descobrir-ho hauràs de triar un dels animals de la solapa i després buscar-lo a la doble pàgina interior, on també s’hi troben els altres.

8. DOE gegant. Els cinc continents

Aprèn el vocabulari sobre tot allò característic de cadascun dels cinc continents amb aquest llibre!

9. DOE gegant. La granja

Com és una granja? Què hi ha? Amb les il·lustracions que trobaràs dins del llibre ho podràs descobrir!

1o. DOE gegant. La casa

Saps què hi ha dins i al voltant d’una casa? En les sis dobles pàgines profusament il·lustrades hi trobaràs una llista d’elements que hauràs de buscar!

11. DOE gegant. La casa encantada

Un ratpenat, un fantasma, una cuca fera, un monstre de l’espai, un trol… Tots els animals fantàstics de totes les tradicions del món viuen en una casa embruixada i els has de trobar!