0 – 2 anys

Avui us presentem uns quants llibres interactius que segur que ajudaran els més petits de casa a aprendre coses noves!

1. Taaat! Animals de la granja 

Aquest llibre convida l’infant a jugar a un joc que potser serà dels primers que aprengui: fer “Taat!”. Li agradarà observar les grans il·lustracions de colors vius i es divertirà aixecant les solapes per descobrir els animals de la granja.

2. Animals de la selva

En aquest llibre l’infant podrà descobrir grans il·lustracions amb solapes d’animals de la selva mentre aprèn a fer Taat!

3. Animals dels pols

En aquest llibre el més petit de la casa podrà observar les grans il·lustracions de colors vius i es divertirà aixecant les solapes per descobrir els animals que hi ha a les zones gelades!

3 – 5 anys

1. Taller d’artistes

Sis plantilles amb més de 200 figures i un quadern de 64 pàgines perquè els més menuts puguin resseguir, dibuixar, pintar i inventar tota mena d’històries.

2. Qui sóc?

Una selecció de 58 divertides endevinalles rimades sobre animals, personatges, esports i objectes. Es tracta de resoldre l’endevinalla a partir d’un text i d’una imatge incompleta.

3. La jungla dels xefs 

Una mosca per a la granota, un plàtan per al mico, un peix per al pelicà… Un llibre amb solapes, peces mòbils i elements de tacte, per ajudar els xefs de la jungla a trobar el millor menjar per a cada animal.