El 2021 ja ha començat! Aquest mes us presentem llibres per pensar, gaudir i aprendre!

0-2 anys

En Pep va a l’escola

En Pep és un dormilega i sempre li costa molt llevar-se. Com s’ho farà avui, que és el primer dia d’escola?

La roba de la Lulú

La Lulú ha de fer moltes coses. Ajuda-la a vestir-se, a tancar cremalleres, fer llaços… Ui, quina feinada!

3-5 anys

Els sentiments d’en Fèlix

En Fèlix i el seu conillet ajudaran als menuts a reconèixer els seus sentiments: afecte, vergonya, por, alegria, tristesa i gelosia.

La rebequeria de la Lara 

Avui, la Lara i els seus germans han anat al supermercat. Hi ha tantes coses… i la Lara les vol totes! Ha demanat a la mare que li compri una foca de peluix, i com que li han dit que no, s’enfada molt i fa una rebequeria. Però no és l’única, en Timi també s’ha enfadat. Quin escàndol que han organitzat!

6-12 anys

Princeses drac. Els germans Tempesta (185328)

És que no te n’has adonat? El conte ha canviat!

Les princeses poden ser de moltes maneres. N’hi ha d’esportistes, cursis, malcarades, alegres, atrevides… Algunes s’ajunten i… BUM! Es converteixen en drac. Les Princeses Drac i els seus amics naveguen cap al centre de l’oceà per rescatar els pares d’en Rosko. De sobte, una tempesta els fa naufragar. Per sort, aconsegueixen arribar a una illa per poder recuperar les forces… O no. I és que un ceptre capaç de generar tempestes pot fer les coses molt difícils. Cinquè llibre de les Princeses Drac, en què un parell de reis, habitants del cel, ens faran ballar al ritme dels llamps.

Els Futbolíssims. El misteri de les botes màgiques 

Una col·lecció d’humor, amistat i molt de futbol!

El Pla de Dalt aquest cop podria guanyar la lliga! Però l’aparició d’un antic futbolista del poble, de fama internacional, i d’unes botes màgiques complicaran la situació.

Juvenil

Cor de cactus i altres formes d’estimar 

Amb aquesta novel·la, l’Anna Manso ens convida a enamorar-nos i a estimar. A estimar a tothom, la família, els amics…, però a estimar bé, sense rancors, sense culpa, sense prejudicis i, sobretot, a estimar-nos a nosaltres mateixos. I ens hi convida amb optimisme, amb una història i un món molt proper als lectors: el seu propi món.