Iniciem el mes de maig amb novetats literàries.

Aquest mes, a Cruïlla presentem diferents impactes tant per a nens i nenes que comencen a jugar amb tots els sentis fins els que ja saben llegir i tenen moltes ganes de descobrir aventures.

Si voleu saber de quines novetats parlem, només heu de continuar llegint.

Esperem que us agradin tant com a nosaltres!

0-2 anys

Pack L’orinal de la Lulú

La Lulú es va fent gran i ha arribat l’hora de fer servir l’orinal.

Un llibre amb solapes i un nino per ajudar els més petits a deixar el bolquer i començar a fer servir l’orinal.

3-5 anys

La prehistòria

Un llibre amb solapes, rodetes i desplegables per viatjar des de l’Àfrica fins a Europa i conèixer bé la prehistòria i els seus caçadors, artesans i artistes.

Vehicles

Un llibre de petites dimensins i de cartró, amb peces mòbis, per exercitar la motricitat dels més menuts i conèixer diferents menes de vehicles.

6 – 9 anys

Els gelats hipnòtics

A l’Elisa, la Li, la Martina i el Fouad, l’estiu se’ls fa molt llarg, i no poden ni comprar-se un gelat perquè la botiga del senyor Moha està tancada per vacances. L’únic consol és que han obert una gelateria nova, però hi venen uns gelats tan cars, i tan estranys…

Necessiten una nova aventura, o sigui que quan la Martina comenta que, aquests últims dies, el seu pare arriba molt d’hora de la feina perquè al barri hi ha molt poques escombraries per recollir, decideixen sortir a investigar.

10 – 12 anys

Els agroglifs misteriosos

L’estiu ha arribat i els cinc cosins ja tornen a estar junts a Martín Muñoz. Al cap de poc d’arribar, ja comencen els misteris: un agroglif ha aparegut al camp del Calixto.

Els cosins es posen en marxa de seguida per investigar el cas, però serà bastant més difícil del que es pensen!

El misteri de les bruixes futbolistes

Després d’enfrontar-se a tota mena de contrincants, ara els Futbolíssims del Pla de Dalt els toca jugar contra… bruixes! A més, per primer cop a la història, hi ha el perill que l’amistat entre tots ells es trenqui…

Un cas de robatoris i bigotis

A Chassburg es produeix una onada de robatoris, com per exemple a la mansió de la marquesa de la Bastida, una dona extravagant amb fama de bruixa que atemoreix els habitants de la ciutat. D’altra banda, la Valentina, en Tashi i l’Hèctor descobreixen, al vell teatre, el despatx secret del gran mag Vicenç Barona, que després de catorze anys de la seva desaparició, no té ni un bri de pols.