#Llibrestiu
Aquest dijous, 15 de juliol, podreu trobar totes les llibreries obertes fins a les 11 de la nit amb presentacions, signatures, músixa, contacontes i moltes més activitats i tallers.

Podreu trobar diferents autors firmant llibres a diversos punts de Barcelona!

Als diferents punts d’Abacus trobareu…

  • 19h Sants – Isaac Palmiola

           Història d’un robatori (El blog de la Joana i l’Èric)

  • 18h Urquinaona – Martín Piñol

           Cent vegades jo

  • 19h Fabra i Puig – Raimon Portell

           On és? (Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil)

  • 19:30h Urquinaona – Anna Manso

           Canelons Freds

  • 19h Manresa – Núria Albesa

           El secret del Roc

A Casa del Libro….

  • 17:30h Contacontes del llibre “No despertis mai un drac

A Fnac….

  • 19h Contacontes del llibre “No vull ser la princesa

La petita guineu ha perdut alguna cosa. Està desesperada i mira per tot arreu. Buida l’armari, la nevera, regira tot el pis,
pregunta als veïns, però ningú no l’ha vist. O sí?

El Roc és un lleó i la seva millor amiga és la Rut, una formiga. Al Roc li agrada anar amb bicicleta, fer magdalenes… I li fan por la foscor i les abelles. Però no té amics, perquè és el rei de la sabana i els altres animals li tenen por.

La Natàlia no té temps de jugar ni de decansar perquè fa moltes activitats. Un dia arriba a la ciutat un circ màgic. I allà trobarà la solució: cent Natàlies, cent còpies d’ella que faran la seva feina.

La Joana i l’Èric decideixen escriure un blog per explicar per què estan castigats, castigadíssims, supercastigats. Tot va començar quan van saber que el Dogos, el gos del captaire de la plaça, estava molt malalt i es moriria si no l’operaven. Com que els pares no els van voler donar els diners per al veterinari, la Joana i l’Èric van ordir un pla esbojarrat.

La Didi i la Monsti són dues adolescents que se les empesquen totes per entomar amb humor la vida quotidiana, la difícil relació amb els companys de classe, les dèries dels professors i els conflictes familiars.