Dav Pilkey és un escriptor de literatura infantil, apassionat del dibuix, que escriu els seus propis llibres amb vinyetes plens d’humor i superherois. Col·leccions com l’Home Gos, Supergatet, El Capità Calçotets i Roc Rocafort formen part de les seves obres.

Els nostres superherois s’han enfrentat a tot tipus de personatges dolents durant les seves aventures: lladres, gats malvats, éssers indescriptibles… i tota la seva colla. A cada llibre han de superar diferents contratemps que intenteran resoldre amb les seves habilitats.

Els coneixes tots?

L’Home Gos

L’Home Gos és meitat gos meitat humà. I a més és un policia fantàstic, però de vegades, no pot controlar els seus instints més canins.

S’ha vist les cares amb el perill i (per ara) ha sortit airós. Gràcies a les seves qualitats canines i humanes aconsegueix la victòria un cop i un altre. Les seves aventures són èpiques!

Els llibres de la col·lecció

El Capità Calçotets

Els seus protagonistes són Jordi i l’Oriol, dos amics que comparteixen la mateixa passió pels còmics i les gamberrades, i així decideixen dibuixar al director del seu col·legi com un superheroi fantàstic que va i ve amb els seus calçotets superelàstics, salvant el món dels dolents més extravagants que puguis imaginar.

Roc Rocafort

Roc Rocafort té un robot gegantí i tots dos se les veuran amb el diabòlic professor pestífer, un malvat científic que amenaça amb apoderar-se de el món. Hauran salvar la ciutat d’aquest i altres malvats en les seves múltiples aventures per l’espai. Ho aconseguiran?

Supergatet

El Supergatet s’ha entestat a ensenyar a crear històries als seus amics. Però aviat descobreix que no saben fer res amb cara i ulls. Tots escriuen un disbarat darrere l’altre. El club del còmic és un desgavell!