Us presentem els nous personatges que a partir d’aquesta tardor formaran part de l’equip de Cruïlla: la Tina i en Pop!

Dos personatges encantadors que ens explicaran aventures i reflexions des del punt de vista d’un infant. Aquesta nova col·lecció està escrita per Mireia Vidal i il·lustrada per Anna Baquero.

Estigueu atents perquè…. La Tina i en Pop fan que la vida de cada dia sigui una aventura extraordinària.

Acompanya’ls i et faràs un tip de riure!

Vull canviar de família!

A la Tina i en Pop no els agrada que els facin anar a rentar-se quan acaben de jugar. Per això decideixen buscar una família de bruts que els entenguin. Però, si la troben, també els explicaran un conte i els faran un petó abans d’anar a dormir?

Vull les meves dents!

A la Tina li han caigut les dents del davant i no li agrada, perquè no pot mossegar les pomes, i la sopa se li escapa pel forat. A més, en Pop també en necessita, de dents, perquè no pot rosegar res. Per això se les empesquen totes per aconseguir que el ratolí s’emporti el regal que li ha deixat i que li retorni les dents. Ah, i que en porti unes de noves a en Pop!