Sabies que les primeres frases no estaven escrites amb lletres sinó amb dibuixos? A l’antic Egipte, a l’època dels faraons i les piràmides, s’utilitzaven els jeroglífics.

Els jeroglífics són dibuixos que feien servir els antics egipcis per comunicar-se entre ells de manera escrita. Cada dibuix significava una lletra o un concepte, i a partir d’aquests dibuixos es creaven les frases.

Coneixeu les piràmides d’Egipte, oi? Doncs per dins estan plenes de jeroglífics. Aquests jeroglífics els van encarregar els faraons, i durant molts anys no se sabia quin significat tenien. Fins que es va descobrir que no només eren una decoració, sinó que era el mètode de comunicació que tenien a l’època.

Ara et podràs sentir com un veritable faraó escrivint jeroglífics. A continuació et deixem algunes paraules, a veure si les pots desxifrar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solució: ELS EGIPCIS ESCRIVIEN AMB DIBUIXOS