A Cruïlla estem compromesos amb l’aprenentatge dels més petits i volem acompanyar-los en les seves primeres lectures.

Per als bebès és molt important començar a mirar contes per poder descobrir el món del llenguatge i la seva musicalitat. Els nostres personatges els acompanyaran en aquesta primera etapa tan especial. Els voleu conèixer? Us els presentem!

En Pep és un pollet que, amb la seva senzillesa farà interactuar de manera intuïtiva als més petits. En Pep i la Mila, el nostre duo preferit, són un gosset i una gateta que viuen moltes aventures que ensenyaran als més petits a aprendre jugant. I la Lulú és com una amiga més, que viu el dia a dia com fan ells: va a l’escola, ha començat a utilitzar l’orinal, i fins i tot, ha après a ser una bona germana gran.

En Pep

ISBN: 9788466133272
Aquesta és la Lulú

ISBN: 9788466129268

Clip – Clap

ISBN: 9788466133913

Quan els bebès obren els ulls se’ls apareix un món fascinant de colors. Això fa que puguin mantenir l’atenció durant més estona en un objecte i començar a associar els colors amb coses del seu dia a dia. El llibre “Busquem els colors” d’en Pep i la Mila els ensenyarà els colors d’una manera molt divertida. I si voleu que el vostre petit descobreixi la màgia dels colors, el moment del bany serà un dels seus preferits veient com canvien els colors de “El llibre màgic de Pep i Mila”.

El llibre màgic de Pep i Mila

ISBN: 9788466149747

Sabem que un dels canvis més importants en la vida d’un bebè és quan ha de treure’s el bolquer i començar a utilitzar l’orinal. Aquest procés de vegades els costa, i per fer-ho més senzill,  Cruïlla us proposa llibres com “L’orinal de la Lulú“, “Què portes dins del bolquer?” o “Ai, que se m’escapa!“. Aquesta selecció de llibres ajudarà als petits a identificar el que estan vivint d’una manera visual i els ajudarà a motivar-se per aconseguir el seu objectiu.

L’orinal de la Lulú

ISBN: 9788466133838
Què portes dins del bolquer?

ISBN: 9788466121712

Ai, que se m’escapa!

ISBN: 9788466141703

 

Les matemàtiques són una ciència que està molt present en el nostre dia a dia, així com també ho està en la vida dels infants. Per facilitar la comprensió dels nombres, en Pep i en Pep i la Mila tenen llibres per descobrir els nombres d’una manera molt divertida.

En Pep ja sap comptar!

ISBN: 9788466143646

Descobrim els nombres

ISBN: 9788466147477

 

Els petits estan en constant aprenentatge i volem que des de ben petits vegin la lectura com una font de coneixement i diversió!