Llegir en anglès des de petits

Quan som petits, els nostres cervells són com esponges, absorbim nous coneixements amb gran facilitat. És per això que és el millor moment per començar a aprendre altres idiomes. Al catàleg de Cruïlla hem reservat lloc per donar suport a l’aprenentatge de l’anglès entre els més menuts.

Els primers aprenentatges han de ser, per sobre de tot, divertits. Aportar musicalitat a l’aprenentatge d’un idioma pot ser una gran ajuda perquè els petits entenguin aquest procés com un joc. Amalia Robb i Teresa Martí han creat uns llibres tenint això molt present. Dads and other strange beasts / Pares i altres bèsties rares i My collection / La meva col·lecció són llibres de petits poemes en anglès i català acompanyats d’àudio que permetran aprendre anglès d’una manera molt divertida:

 dadsDads and other strange beasts / Pares i altres bèsties rares: Petits poemes, en anglès i català, que expliquen com són i què fan els pares d’una manera molt divertida.
My collection / La meva col·lecció: Petits poemes, en anglès i català, que expliquen les anècdotes divertides que té la protagonista amb la seva col·lecció de cuques i insectes. COBERTA-COLLECTION-173884_250x

 

 

Per als nivells més avançats també podeu trobar Dalí and the Witch from Cadaqués, la versió en anglès del Vaixell de Vapor de la sèrie blanca La bruixa de Cadaqués, de Miquel Berga, també acompanyada de l’àudio del conte (més informació del llibre aquí).

Dalí_witch

Dalí and the Witch from Cadaqués: Adaptació a l’anglès del llibre La  bruixa de Cadaqués.

La bruixa de Cadaqués, cada vegada que apareixia, feia bufar una tramuntana terrible. I, llavors, ningú no podia sortir de casa. Un dia, els gats, farts de patir, van anar a veure el senyor Dalí, el pintor dels bigotis llargs, que va tenir una idea genial per desempallegar-se d’aquella bruixa bruixota.