SAMANTA F

Quin ésser podria ser el millor agent secret del món?

Quin ésser no fa soroll quan camina, pot mirar sense ser vist i pot arribar als llocs més inesperats?

Us presentem la Samanta F., una agent secret molt i molt especial!

Qui és la Samanta F.?

La Samanta F., Sam per als amics, és una fantasma molt diferent de la resta de fantasmes. Els fantasmes es passen el dia sospirant, queixant-se i amb el cap cot. En canvi, la Sam vol divertir-se, li agraden les emocions fortes i no pot parar quieta! Quan viatja al món dels vius i li sorgeix l’oportunitat de convertir-se en una agent secreta, no s’ho pensa ni dos segons. Qui millor que una fantasma per espiar als malvats més malvats? Però compte! Diuen que els agents secrets han de ser planificadors, reflexius i prudents, i la Sam potser no és tot el contrari… però gairebé!

 samantaFp
 
I el Gener Tactes?

El Gener Tactes és un autèntic perfeccionista. Sempre va perfectament net, duu el cabell perfectament pentinat, la seva roba està perfectament planxada i ho vol fer tot perfectament. Com a agent secret, és perfectament aplicat: és planificador, reflexiu i prudent. Per aquest motiu, per al Gener és un autèntic malson que la Samanta F. es converteixi en la seva companya d’investigacions. Tot i que el Gener ha d’admetre que ser tan aplicat no sempre resol els casos i que la Sam és una gran ajuda… però tot i així l’esbojarrada fantasma aconsegueix treure’l de polleguera!

Els llibres:

Missió secreta al Museu d’Art

Avorrida de la vida fantasmal a la ciutat dels fantasmes, la Sam visita el món dels vius i no triga a conèixer al Gener. El Gener no passa pel seu millor moment perquè fa temps que no resol ni un cas i, si no resol l’últim que li han encarregat, perdrà la seva feina! El problema és que ha d’evitar que el Timadov Tanell, un milionari aficionat a robar obres d’art, robi un quadre del Museu d’Art. I el Timadov és tan hàbil que fins ara ningú no ha aconseguit capturar-lo. La Sam no s’ho pensa dues vegades: ajudarà al Gener! L’agent secret no vol que ningú l’ajudi, ni tan sols una fantasma, però quan la Sam pren una decisió, ningú no la fa canviar de parer!

Més informació.

Primeres pàgines.

 S1
 S2
Missió secreta a l’hotel de luxe

Un lladre molt hàbil conegut com l’Escuracaixes està robant les joies dels rics i extravagants clients d’un hotel de luxe. El Gener, acompanyat per la Sam, s’infiltra com a treballador de l’hotel per capturar l’escorredís pispa, però des d’un bon principi els problemes estan servits: el Gener està convençut que el culpable és un dels treballadors de l’hotel, però la Sam creu que es tracta d’un dels clients. I cap dels dos pensa donar la raó a l’altre! A sobre, els benintencionats però indiscrets pares del Gener decideixen fer-li una visita sorpresa i posen la missió en perill!

Més informació.

Primeres pàgines.

Missió secreta a la reserva natural

Dos cadells de linx ibèric, una espècie en perill d’extinció, han desaparegut de la reserva natural on viuen. El culpable només pot ser un dels treballadors de la reserva, que els deu voler vendre a un col·leccionista d’animals. El Gener, acompanyat per la Sam, s’infiltra com a veterinari, tot i que els animals no li agraden gaire… I viceversa! El cas cada vegada es complica més, perquè a la reserva hi passen coses molt estranyes, sembla que cap dels treballadors pot ser culpable i a sobre el Gener perd el cap cada vegada que veu la Diana, una veterinària amb molt de caràcter. I on són els cadells? Han de trobar-los abans no sigui massa tard!

Més informació.

Primeres pàgines.

 S3

QÜESTIONARI (1)

L’autora

Amèlia Mora Sanromà (Barcelona, 1980) sabia, des que era ben petita, que volia ser escriptora. Llicenciada en comunicació audiovisual, ha treballat per diverses productores. Actualment compagina les seves dues grans passions: l’escriptura de guions per al cine i la televisió, i la de novel·les infantils i juvenils.

Visita el seu web: www.ameliamora.com